Ahad, 5 April 2015

KHASIAT HERB-LAX SHAKLEE

HERB-LAX SHAKLLEE

PERBEZAAN SHAKLEE

Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat.Ia mengandungi 9 herba semulajadi : alfalfa leaves, sena leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root.Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

MANFAAT UTAMA

1. Pembersihan najis yang tersekat.
2. Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
3. Membantu masalah sembelit.
4 . Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus ( natural bowel movement ) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
5. Mengempiskan perut.
6. Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman teh herba.

PERHATIAN!!!

 Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan.Manakala di bawah kondisi normal,HERB-LAX menampakkan kesan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan.

Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos pengambilan kepada 5-8 biji  dan boleh kembali kepada dos biasa setelah proses penghadaman /pembuangan kembali normal.


Hunbungi saya untuk mendapatkan supplement kesihatan anda yang terbaik!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Popular Posts