Isnin, 22 Disember 2014

Kelebihan Ahli Shaklee

Apa yang best masuk ahli Shaklee??

Memang best pun masuk ahli Shaklee ni..walaupun saya baru 3 bulan join ahli Shaklee,saya dah rasa sayang sangat kat Shaklee ni..!!

Pelbagai ilmu yang saya perolehi..bila masuk ahli ni anda akan dimasukan pula dalam group secret..dalam group ni macam2 info yang berguna,semuanya caj positif..memang beruntung sangat lah masuk group yang saya ada sekarang ni...

Jom tengok apa kelebihan ahli Shaklee!

Kelebihan Ahli Shaklee #1: Harga Ahli

Anda pasti dapat beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Itu kelebihan yang paling ramai orang nak. Sebab apa? Harga ahli Shaklee dan harga jualan berbeza dalam 20% hingga 25%. 

Contoh satu produk X dalam Shaklee harga dia RM150 dalam pasaran, tapi harga ahli hanya RM121.

(RM150 - RM121)/RM150 = 19.33%

Perbezaan hampir 20% harga pasaran produk X dalam Shaklee! Anda JIMAT RM29. Itu baru beli produk X seunit. Kalau beli banyak-banyak....produk-produk lain lagi? Ha...dah berapa anda jimat....

Kelebihan Ahli Shaklee #2: Kumpul Point

Anda mesti pernah ada kad ahli atau kad untuk kumpul point kalau shopping kat mana-mana hyper atau supermarket kan? Contohnya kad Bonuslink....

Bila dah cukup satu tahap yang ditentukan, kita boleh redeem hadiah kan? Ada hadiah yang best dan tak best....kalau dapat yang tak best macamana? Rugi je kumpul point..

Shaklee pun ada jugak sistem kumpul point ni...point tu kita panggil UV (Unit Volume). Tapi dalam Shaklee, sistem kumpul point dia lagi best! Apa yang bestnya?

Shaklee bagi cash back dari UV yang dikumpul. Apa itu cash back? Shaklee akan masukkan semula duit terkumpul dari jumlah UV yang kita dapat ke dalam akaun bank kita. Makin banyak UV, makin banyak dapat cash...so terpulanglah pada kita nak guna duit tu untuk apa. Best kan?

Itulah rahsia jana pendapatan dalam Shaklee. Itu baru cerita sikit, ada baaaanyak lagi RAHSIA jana pendapatan dari Shaklee. Nak tahu apa dia....kena join Shaklee dulu... :)

Kelebihan Ahli Shaklee #3: Tak Perlu Modal Besar.

Anda hanya perlukan RM75 sahaja yuran untuk jadi ahli Shaklee. SEUMUR HIDUP TAU! Eh, RM75 bukannya yuran semata-mata, tapi ia adalah kos untuk anda dapatkan bisnes kit, beg keahlian yang penuh dengan RAHSIA jana pendapatan dengan Shaklee, panduan produk Shaklee, senarai harga, majalah Shaklee Today yang penuh kisah motivasi orang berjaya dalam Shaklee dan kos penghantaran bisnes kit ni ke rumah anda!

Kelebihan Ahli Shaklee #4: Tak Perlu Maintain Point

Anda tak perlu maintain point atau buat pembelian tertentu setiap bulan sebagai syarat keahlian anda. Jika anda tak ada buat pembelian sekalipun dalam bulan tersebut, keahlian anda tidak akan terjejas.

Kelebihan Ahli Shaklee #5: Promosi Produk Secara Bulanan

Shaklee akan OFFER Promosi Produk secara bulanan ISTIMEWA untuk Ahli Shaklee sahaja. Setiap bulan, Shaklee akan pilih satu daripada produk-produknya untuk mendapat promosi pembelian istimewa dan harganya lebih rendah dari harga ahli.

Kelebihan Ahli Shaklee #6: Jana pendapatan sehingga 4 - 5 angka sebulan

Ramai dah buktikan mereka mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan hanya dari rumah! Tak percaya? Anda akan rugi sebab ia benar-benar dah terjadi. Apabila anda serius dan komited dengan bisnes Shaklee, bonus bulanan anda akan mengalahkan gaji hakiki anda...percayalah!

Konsep bisnes Shaklee sangat mudah, ianya juga patuh syariah dan kita tak perlu keluar rumah untuk cari prospek. Selain tu, Shaklee akan bagi elaun insentif setiap bulan apabila kita dah berjaya mencapai sesuatu tahap...ianya dipanggil Car bonus. Bukan bagi kereta sebiji tau...hehe...Elaun tu tak semestinya untuk membeli kereta je...untuk shopping sakan pun boleh...

Shaklee juga akan memberi insentif kepada ahli-ahli yang layak bercuti ke dalam dan luar negara (Convention). Ada juga pakej ke Umrah jugak untuk ahli yang Muslim. Dan yang bestnya, SEMUANYA PERCUMA!

Maka lengkaplah 3C yang dijanjikan Shaklee...CASH, CAR BONUS dan CONVENTION!

Kelebihan Ahli Shaklee #7: Ilmu Menjemput Rezeki dan MLM

Ilmu ni hanya dalam group sahaja..ilmu Menjemput rezeki ni mudah,hanya perlu amalkan dan istiqamah..ini adalah salah satu ilmu yang diberikan untuk anda bagi mencapai target dalam sales..

Dengan ini,anda bukaknlh menjana pendapatan semata,tapi dapat mendekatkan diri dengan Pencipta..kerana apa jua bentuk rezeki yang kita terima adalah pemberian dariNya..

Ilmu MLM pula adalah Esklusif..kerana ia diberikan dari Master group kami,iaitu Master Shareeza..kalau nak tahu apa,kena lah join saya dulu..!!

Apa lagi? JOM SERTAI KAMI....tawaran ini hanya jika anda MENDAFTAR dengan saya. Kalau anda mendaftar dengan orang lain, semestinya tidak sama....

Sms/call/whatsapp
Sue
0137398748
Sid : 1171106

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Popular Posts