Isnin, 7 September 2015

Set Kesuburan Shaklee bantu untuk hamil


Ramai yang bertanya,Shaklee ni ada ke produk untuk hamil?? Jawapannya,ada..testimoni yang BERJAYA HAMIL dengan set Kesuburan Shaklee juga ramai.Setiap pasangan yang berkahwin pastinya inginkan cahaya mata sebagai penyeri rumah tangga.Tak salah jika kita mencuba asalkan tidak menjejaskan kesihatan.
Bagaimana GLA Complex dan ESP membantu untuk cepat hamil?

GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang berwarna putih telur. Cecair yg subur akan kelihatan jernih, licin dan anjal. Perasan tak sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’. Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum. Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub fallopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‘kena’ hari subur pun masih ada can sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5... InshaaAllah..


BAGAIMANA ESP dikatakan membantu anda dalam meningkatkan kesuburan dan juga penting dalam persediaan rahim menerima janin??


Protein ialah MAKANAN ASAS SEL. Sel yang sihat akan MEMUDAHKAN proses yang berkaitan PERSENYAWAAN dan PROSES PEMBENTUKAN JANIN. Protein yang tidak mencukupi dalam badan pula akan mengganggu kualiti sel pembiakan lelaki dan wanita. Bagi individu yang mempunya masalah sel telur ovum yang tidak matang, sedikit, kecil dan tidak sihat, disarankan mengambil ESP sebagai sumber protein. Pengambilan protein juga PENTING untuk menguatkan rahim sebagai persediaan untuk "menerima" kehadiran janin. Ramai yang tersalah sangka yang ESP ni hanya untuk isteri, tapi sebenarnya suami pun boleh ambil.


Ini adalah antara testimoni yang telah BERJAYA HAMIL dengan SET KESUBURAN SHAKLEE!
Pengambilan makanan yang seimbang dan berkhasiat adalah amat penting.Sue Mrsatiewan
SID 1171106
Contact No : 013-7398748
Email : atieatiewan@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Popular Posts