Ahad, 9 Ogos 2015

KEBAIKAN ESP SHAKLEE

Selalu dengar tentang ESP SHAKLEE tapi tahukah anda apa itu ESP dan kandungan didalamnya?

ESP merupakan sumber protein yang amat diperlukan oleh tubuh badan.ESP SHAKLEE berbeza dari soya yang lain kerana ianya adalah "Non-Gmo" ( susu soya yang tidak diubah genetiknya ).Tambahan pula,setiap 850g (1 tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

ESP mengandungi 22 jenis asid amino dan merupakan satu-satunya produk di pasaran, yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia.

Protein kacang soya, adalah 2x lebih tinggi dari daging, 4x tinggi dari telur & 12x tinggi dari susu.
Yang lagi bagusnya, ia rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan. Justeru, ESP sangat sesuai untuk semua peringkat umur – tua ataupun muda.

Apakah faedah kepada pengguna yg mengamalkan ESP secara konsisten?

1)  Buat kita Kekal Muda. Kenapa? kerana Asid Amino dalam ESP membantu membina sel otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein badan, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan ESP Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan keremanjaan kulit.

2)  Mengandungi Hormon yg Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang kaya dgn isoflavon. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol, mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

3)  Membantu Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki – genistein dalam kacang soya telah dibuktikan berupaya untuk menghalang pertumbuhan kanser dan mencegah sel kanser tersebut daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel badan sebelum ia bermutasi menjadi sel-sel kanser. Oleh itu, fungsi prostat & keupayaan seksual lelaki terpelihara.

4)  Mencantikkan & menganjalkan kulit – ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan kulit, bertindak sebagai agen anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit, mengembalikan kelembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

5)  Memulihkan Pigmentasi – ESP Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

6)  Memberi tenaga segera – ESP Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun. oleh itu, ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

7)  Membantu menguatkan Memori kesan daripada pemulihan sel badan dengan protein yg cukup.
Itulah faedah2 ESP Shaklee, protein bermutu tinggi yang pastinya berbeza dari soya-soya yang kita boleh temui di tempat lain.Jom dapatkan ESP anda hari ini!

Konsultasi PERCUMA akan diberikan dengan setiap pembelian dari sue!


Sue Mrsatiewan
SID 1171106
Contact No. : 013-7398748
E-mail : atieatiewan@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Popular Posts